Onder het menu rechtsboven staat veel meer extra informatie, na het inloggen (leden) vind je er nog meer.

Hoe doe je dat, meer resultaat behalen met behulp van opties?
Je kunt opties zien als een bescherming, een verzekering van uw beleggingsportefeuille, maar met opties kun je meer, véél meer.
Verzekeren? Ja zeker, u verzekert uw huis toch ook tegen brand? Dat kun je ook doen met uw portefeuille, koop een long put, u betaalt uiteraard wel premie, maar als de beurzen lager gaan wordt uw long put meer waard. En blijft de koers op peil of stijgt, dan wordt uw portefeuille in ieder geval al meer waard.
Maar je kunt ook met opties extra inkomen genereren, en dat is nu net wat ik al jaren doe! Doet u ook mee?
Met het schrijven van een call op uw portefeuille beperkt u uw risico ook aan de bovenzijde. Maar wat zal er gebeuren, als de beurs niet daalt maar zomaar ineens flink gaat stijgen? Daarom hanteer ik altijd op short posities een stop.
Met opties werken, of in opties handelen is niet moeilijk, maar wees wel verstandig en zorg voor goede basiskennis van opties. Een goede basiskennis vindt u op deze site, nog meer kennis krijgt u als u een abonnement neemt.

Wat krijgt u, als u een abonnement neemt?
U kijkt dan letterlijk in mijn keuken, u ziet mijn posities, die ik open of sluit.
U krijgt een mail met daarin de positie die ik inneem en sluit.
U ziet de payoff op de site, met de bijbehorende gegevens, zoals de bedragen, de benodigde margin en niet onbelangrijk natuurlijk, het resultaat, ook weer uitgewerkt per positie!
En heeft u een vraag over opties of over een positie, dan is er onze chat of anders reageren per mail, dat kan en mag natuurlijk ook!

Moet ik alle posities meedoen om hetzelfde resultaat te behalen?
Nee hoor, dat is afhankelijk van uw eigen portefeuille. We hanteren één abonnement waarbij we ons richten op 3 verschillende portefeuilles, met de looptijden kort, midden en lang. Bij iedere looptijd past een strategie, gemeten naar risico en rendement. (roi) en alle posities worden gemeld op de chat, per mail en/of SMS. Bovendien is alles voorzien van een stop, zodat u niet altijd aan het scherm gekluisterd hoeft te zijn. Zo  willen we iedere week minimaal 50 euro verdienen.
Veel leden nemen meerdere posities in. Ze sluiten er eentje als wij aangeven dat we zelf onze positie gaan sluiten.
Je kunt dan zelf beoordelen om ze allemaal te sluiten, maar je kunt ook 1 sluiten en de overige 2 laten lopen.
Halverwege de resterende looptijd sluit je de tweede positie en bij expiratie de derde. Wel steeds tussentijds de stops aanpassen!

Winst = winst!
Wellicht een overbodig advies, maar u bent en blijft natuurlijk altijd vrij om mijn posities te kopiëren, tegen willekeurige aantallen. Hierbij is mijn devies: winst = winst! Ik probeer iedere positie met een minimale winst van 25/35 euro te sluiten. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat na vijven de aex of een aandeel ineens gaat dalen of stijgen. Dan is er geen tijd meer om iedereen per mail op de hoogte te brengen dat we een positie gaan sluiten. Het kan dus voorkomen, dat het sluiten van een positie dan wel op de chat wordt gemeld,  maar dat er pas `s avonds of voorbeurs een mail wordt verzonden om de positie de volgende beursdag te sluiten. U kunt dan meer winst dan ik op de positie behalen, maar het kan natuurlijk ook een keertje andersom zijn. Houdt dus ook altijd de chat in de gaten! Vertrouwt u een positie niet of heeft u er geen goed gevoel over, neem deze dan niet in of sluit hem tijdig naar eigen inzicht.

Hoe open ik een positie?
Na het inloggen kunt u hier voorbeelden zien van het openen en sluiten van verschillende optie posities. Ook wordt het plaatsen van de diverse stops uitgelegd.